About us

2017 opende Mandy haar salon in Enschede: Mendie Hairartist. Vanuit haar achtergrond als vaktrainer, kleurspecialist en expert op het gebied van weaves was al snel duidelijk dat alleen het beste goed genoeg is voor de bezoekers van de salon.

In eerste instantie puur gericht op eerlijk, individueel advies en styling, afgestemd op de behoefte en mogelijkheden van de klant. In de afgelopen jaren zijn we ons verder gaan specialiseren op het gebied van styling, weaves en vegan hair colouring  – alles van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn we sinds enige tijd ook gestart met de Meso Vitamin Booster en geven we in de privacy van onze salon, advies op het gebied van haar- en hoofdhuidproblemen.

Door onze persoonlijke, professionele benadering, de focus voor de individuele behoefte van elke klant en het gebruik van de exclusieve producten en merken waaraan wij onze naam verbinden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een luxe salon waar elk detail is ontworpen om je te helpen ontspannen, opladen en genieten van een onvergetelijke schoonheidservaring. Onze missie is om al onze klanten zich zelfverzekerd te laten voelen en hun authentieke zelf te vieren.

Daarom is het voor ons zo belangrijk om eerlijk, duidelijk en helder met de klant te communiceren. Niet alleen wat iemand graag wil, maar vooral ook of en hoe we dat kunnen realiseren. Het begint met een goed advies, luisteren naar elkaar en samen tot een prachtig resultaat te komen. 

Of het nu gaat om een nieuwe coupe, een kleurbehandeling, weaves, treatments of hoofdhuidadvies – je kunt van ons het allerbeste verwachten!